Dan Bittman Liliana Stefan / Impreuna de peste 21 de ani: cum arata Liliana Stefan ... : Alex (19), patrick (15) şi mark (12).

Dan Bittman Liliana Stefan / Impreuna de peste 21 de ani: cum arata Liliana Stefan ... : Alex (19), patrick (15) şi mark (12).. După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Cei doi au avut motiv de sărbătoare.

Dan bittman și liliana ștefan, despărțire după 25 de ani de relație. Dan bittman a spus adevărul despre liliana ștefan, femeia cu care are 3 băieți! Chiar dacă nu mai formează un cuplu şi au decis să o ia pe drumuri separate, dan bittman (59 ani) şi liliana ştefan (52 ani) sunt împreună atunci când este vorba de copiii lor. Dan bittman și liliana ștefan, colaj foto/ sursa instagram. Abia trecut de majorat, alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care liliana îl.

Liliana Ştefan, partenera de viaţă a lui Dan Bittman, la ...
Liliana Ştefan, partenera de viaţă a lui Dan Bittman, la ... from i.ytimg.com
Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. Recent, ea a făcut câteva declarații. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire.

Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva.

Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. Recent, ea a făcut câteva declarații. Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Cel puţin aşa au lăsat impresia ieri, după ce au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, patrick. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci, a mărturisit liliana ștefan pe instagra, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Dan bittman a spus adevărul despre liliana ștefan, femeia cu care are 3 băieți! Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu.

Pana sa o cunoasca pe liliana, dan. La 50 de ani, dan bittman ramane unul dintre cei mai carismatici si doriti burlaci din romania. Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Dan bittman şi liliana ştefan au 3 copii.

Dan Bittman, tata prentru a treia oara | Copilul.ro
Dan Bittman, tata prentru a treia oara | Copilul.ro from www.copilul.ro
Ei bine, mai adăugăm încă un cuplu! Cei doi au avut motiv de sărbătoare. Creare site | creare magazin online. Dan bittman şi liliana ştefan au 3 copii. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Iubita lui dan bittman dezvăluie toate secretele de familie, din spatele camerelor!

Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți.

La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună. Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola! Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Born 29 march 1962, bucharest) is a romanian singer who represented the country at the eurovision song contest 1994 and came 21st with 14 points. Alex (19), patrick (15) şi mark (12). Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți.

Pana sa o cunoasca pe liliana, dan. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. Recent, ea a făcut câteva declarații. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu.

dan bittman si liliana stefan - HUFF
dan bittman si liliana stefan - HUFF from huff.ro
Liliana ștefan a precizat că va reveni cu proiectele sale. Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Creare site | creare magazin online. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …, declara dan bittman în urmă cu. „din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de. Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci, a mărturisit liliana ștefan pe instagra, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei. După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Dan bittman și liliana ștefan, colaj foto/ sursa instagram.

Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …, declara dan bittman în urmă cu.

Cei doi au avut motiv de sărbătoare. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți. Abia trecut de majorat, alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care liliana îl. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Dan bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, liliana ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Alex (19), patrick (15) şi mark (12). Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară. Cu ea am avut un scop în viața asta. Recent, ea a făcut câteva declarații. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor.

Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu dan bittman. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan.

Posting Komentar

0 Komentar